måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

The Bond och Piwa Food vill göra iste hett

Publicerad: 11 maj 2023, 08:50

Nu vill The Bond och Piwa Foodsatt svenskarna börjar dricka mer iste.

Foto: The Bond

Piwa Foods som äger den svenska agenturen till Pfanner, som är stora inom iste i Europa vill med hjälp av The Bond få svenskarna att älska iste.

Ämnen i artikeln:

The BondReklamVarumärkeVarumärkenMarknadsföring

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


I kampanjen ”Never give up summer” som rullar just nu tar man hjälp av svenskarnas aldrig sinande längtan efter sommaren. Pfanner vill fixa sommar året om med The Bond.

Iste är onekligen för många svenskar starkt förknippad med sommar och utlandssemestrar. Nu vill Piwa Foods med Pfanner få oss att ta drycken till våra hjärtan. Samtidigt släpper de sommarens nya smak Watermelon och ett helt nytt koncept, ”Never give up summer”, som är framtaget tillsammans med kommunikationsbyrån The Bond.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

– Just jakten på sol och sommar är något de flesta kan känna igen sig i. Med humor och glimten i ögat dramatiserade vi ett gäng kompisars längtan efter sommar i ett kallt och grått vinterlandskap. Med hjälp av Pfanner Ice Tea trotsar de regn och rusk och lyckas skapa ordentlig sommarvibe, säger Emelie Martinsson, Art Director på The Bond i ett pressmeddelande.

För att levandegöra konceptet ”Never give up summer” ytterligare togs också en låt med samma namn fram. Filmerna går just nu i sociala medier och kompletteras med en satsning i butik.

– Inför för vår satsning på den svenska marknaden har vi siktat in oss på en ung och livsenergisk målgrupp och då är det viktigt med flera olika brand assets som till exempel musik. Vi tycker att ”Never give up summer” är ett smart koncept som kan leva länge och låten är riktigt härlig, säger Stephanie Wallén från Piwa Food.

Arbetsgrupp

Piwa Food
Stephanie Wallén, Product Manager
Jonna Hansson, Sales- & Marketing Manager
The Bond
Karin Larsson, Projektledare
Emelie Martinsson, Art Director
Andreas Johansson, Copywriter

Victoria Wahlström, Post Production
Madeleine Fransson Stöök, PR
DoP: Linus Hellström, Why Not Visuals
B-foto/Gaffer: Mohammed Tellawi, TellawiFlix
Låtproducent: Hannes Lidén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev