Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Tinder avslöjade spelarflytten – spinner vidare med printannons

Publicerad: 8 februari 2021, 14:16

Foto: AlenaPaulus

På kort tid avslöjades två spelaraffärer mellan svenska och norska fotbollsklubbar via spelarnas Tinderprofiler. I helgens printutgåva av Sportbladet gav dejtingplattformen några ”tips” till spelarna.


Ämnen i artikeln:

TinderIsobar

För en dryg vecka sedan avslöjades det att Degerforsspelaren Axel Lindahl skulle byta klubb till norska Bodø/Glimt. Avslöjandet kom dock inte till genom att journalisterna hörde sig för till agenter och tidigare lagkamrater, i stället skedde det genom att den 25-årige svensken dök upp på dejtingplattformen Tinder i Bodø.

Lindahl har redan fått smeknamnet ”Tinderkungen” av lokalmedier och när spelaren presenterades av klubben skedde det genom samma manér som Tinder använder sig av vid en matchning. 

I helgen passade Tinder själva, med stöd av byrån Isobar, på att ge sig in i leken. I lördagens printutgåva av Sportbladet hade de en annons direkt riktad till svenska fotbollsstjärnor. I det ”öppna brevet” påminner Tinder om att deras ”passfunktion” (där användare kan placera sig själva i en annan stad) är ett bra sätt att dejta varsamt och utan att avslöja sig själv. Dessutom bjöd de på en norsk icebreaker för en potentiell förstadejt.

Sedan tidigare har även Steffano Vecchias övergång från Sirius till Rosenborg avslöjats av spelarens Tinderprofil.

Arbetsgrupp, Isobar

Andreas Sjöstrand, Head of PR

Henrik Eriksson, Creative Director

Johanna Segerstrale-Kjellin, Formgivare

Lie Barrén, Account Manager

Axel Scholtzé, PR Specialist

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TinderIsobar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.