Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Tradera utmanar nykonsumtionen i nya filmer

Publicerad: 24 maj 2021, 11:34

Med glimten i ögat har Tradera tagit fram en serie filmer som ska lyfta handelsplatsen som det självklara valet jämfört med nykonsumtion.

Ämnen i artikeln:

Tradera

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I höstas lanserade Tradera kampanjen ”Det nya nya” som ska få fler att reflektera över vår relation till vad som är ”nytt”. Nu kommer nya filmer som i samma humoristiska anda visar hur lyfter Traderas betydelse för omställningen. 

– Vi tror på ett tilltal som är bjussigt, roligt, och tankeväckande. Shopping är kul, och det tycker vi man ska fortsätta få göra, men vi vill med våra filmer få fler att överväga att testa secondhand shopping för att vara schysst mot både planeten och plånboken, säger Chantal Olsson, brand manager på Tradera i en kommentar.

Precis som i de tidigare filmerna skildras vardagsfilosofiska situationer där karaktärerna botaniserar i Traderas app, samtidigt som de i tankarna jämför att handla på Tradera med nykonsumtion. 

Idéerna till filmerna är framtagen av FLW och Tradera, producerade av Diktator och regisserade av Lode Kuylenstierna. Två av filmerna går live den 24 maj och rullar i sociala medier, playtjänster och på Youtube. Övriga två filmer lanseras senare under året.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Tradera

Chantal Olsson - Brand Manager

Antonia Malm – Social Media & Campaign Manager

Joakim Billstrand – Marketing Activation Manager

Pierre Norberg – CMO


FLW

Olle Lagerqvist, Art director

Madeleine Engelbrecht, Copy och projektledare

Jakob Jerremalm, Motion design

Filip Callas, Design


Diktator

Lode Kuylenstierna, Regissör

Fotograf Stellan Runge

Per Welén, Exekutiv producent
Camilla Geijer, Producent

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev