torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Varumärkesmerch fortsätter vara hett – Åbro släpper ny kollektion

Publicerad: 7 februari 2023, 10:22

Efter att de tidigare kollektionerna sålt slut släpper nu Åbro ytterligare en vinterkollektion med varumärket ”Ey'bro” i centrum.

Ämnen i artikeln:

NyheterÅbro

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Varumärken som släpper merch har de senaste åren varit en stor trend, både i Sverige och internationellt. Här på hemmaplan har särskilt Lidl lyckats. Ett annat varumärke som hoppat på trenden är Åbro som släppt ett flertal kollektioner med varumärket ”Ey'bro” i centrum. Enligt Åbro själva har prylarna snabbt sålts slut.

Efter två sommarkollektioner släppte de i december den första delen i sin vinterkollektion, nu kommer det andra ”droppet” med understräll, pyjamas, strumpor och snowboards.

– Responsen vi fått på tidigare kollektioner har varit överväldigande. Både jultröjan och mössan sålde slut på nolltid. Det känns fantastisk roligt och återigen ser vi hur starkt varumärket EY'BRO är. Vi tror och hoppas på ett lika stort engagemang även under denna lansering, så det är bäst att hänga på låset när kollektionen släpps, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev