fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Ving satsar på personaliserade filmer inför vintern – tar hjälp av Stordalen-bolag

Publicerad: 27 september 2021, 11:43

Foto: Skärmdump från reklamfilmen

Ving väljer att personalisera kampanjfilmerna inför vintern, och gör det i samarbete med det norska martech-bolaget Seen.

Ämnen i artikeln:

Petter StordalenJoachim MedalenVing

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Efter att ha avrått från resor utomlands sedan mars 2020 meddelade UD i förra veckan att pandemirelaterade reseavrådan tas bort. Nu släpper resebolaget Ving sin vinterkampanj, och i den personaliserade filmer som är gjorda i samarbete med Seen.

I kampanjen kommer kunden bland annat se personliga inslag som det egna namnet, hemort, distans till strand och ett personligt erbjudande.

– Det är första gången vi använder datadriven video i vår CRM-marknadsföring och vi har fått mycket bra feedback, både från kunder och internt. Vi ser att resultaten från den här typen av kommunikation är mycket bra jämfört med liknande kampanjer vi kört utan personaliserade videor, säger Claes Pellvik, nordisk marknadschef på Ving, i ett pressmeddelande.

Joachim Medalen, tidigare vd på The&Partnership, leder Seen i Sverige, något som Resumé skrivit om tidigare. Seen har också Petter Stordalen - som äger Ving - som storägare.

– Vi är mycket stolta över att ha Ving som vår första kund i Sverige och det är extra roligt att det första projekt vi gör här är ett nordiskt projekt. Jag vill rikta ett stort tack till Ving som är en fantastisk kund att jobba med och till produktionsbyrån Prolounge som gjorde ett grymt jobb, säger Joachim Medalen, vd på Seen.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Kund: Claes Pellvik, VING

Copywriter: Gunnar Jägberg, VING

Kundansvarig SEEN: Joachim Medalen

Customer Success Manager SEEN: Dennis Wall

Projektledare ProLounge: Niclas Tillman

Regissör & Kreatör ProLounge: Anders Sjöstrand

Joachim Medalen kommer prata om den här kampanjen på Resumé/Dagens Medias martech-evenemang onsdagen 29/9. Det kan du läsa mer om här.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev