Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Way out West firar tio år som vegetarianer med Peas of Heaven

Publicerad: 25 juli 2022, 11:00

För tio år sedan var Way out west först i Sverige med att bli en helt vegetarisk festival. Jubileet firar man med Peas of Heaven och en specialframtagen festivalkorv.


Ämnen i artikeln:

Way Out WestPeas of heavenKampanjNyheter

Den växtbaserade korven har fått namnet Way out Wurst och är skapad av Peas of Heaven, som specialiserar sig på just växtbaserad korv.

– Vi är stolta över det stora steg vi tog 2012 när vi blev en vegetarisk festival. Det var kontroversiellt på den tiden. Men sedan dess har saker ändrats och fler och fler äter vego hela tiden. Way Out Wurst är ett sätt att fira att vi valde helt rätt väg redan för 10 år sedan, säger Patrik Fredriksson, grundare av Way out west. 

– Vi håller givetvis med Way out west om att vego är vägen framåt och är väldigt stolta över det här samarbetet. Way Out Wurst är en av våra godaste korvar någonsin, säger Marcus Karlsson, vd och grundare av Peas of Heaven. 

Korven kommer säljas på utvalda 7-eleven och på festivalen, samt finnas att beställa online.

Bild 1/7  

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.