Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

XL-Bygg lanserar vardagsnära kommunikationskoncept

Publicerad: 22 mars 2022, 10:15

Falck & Co ligger bakom ”Tillsammans”.


Ämnen i artikeln:

Falck & Co

XL-Byggs kommunikationskoncept ”Tillsammans” tar fasta på ett begrepp som genomsyrar hela verksamheten och som lyfter fram hur varumärket vill utgöra en naturlig del av kundens vardag och projekt.

Under de kommande åren ska Tillsammans som begrepp genomsyra XL-Byggs kommunikation. Ambitionen är konsumenter ska känna till att varumärket inte bara säljer byggmaterial och verktyg, utan bygger allt från hem till skolor och parkmiljöer – tillsammans med kunderna. Konceptet ska också visa hur man förenklar för kunden, men också hur man interagerar med medarbetare, leverantörer och andra samarbetspartners.

– Under många år har vi jobbat med positionen att vara branschens bästa lagspelare och att vi ska förenkla och berika för kunden. Det är något som vi också tar fasta på med konceptet ”Tillsammans”. Vi vill utgöra en naturlig del av kundens vardag och projekt helt enkelt, och det gäller både proffsbyggare och privatkunder, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-Bygg i ett pressmeddelande.

Under första året kommer det kreativa temat från reklambyrån Falck & Co att bygga på parollen ”Tillsammans fixar vi allt” och i det kommunikationsmaterial som nu rullas ut är det riktiga byggare som har huvudrollen.

Konceptet ”Tillsammans” är framtaget av XL-Byggs byrå Falck & Co och kommer att rullas ut bland annat i butik, på tv, i sociala medier och radio. Mediabyrå är TBS Mediabyrå.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Falck & Co

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.