Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Zlatan överraskar fans i ny reklamfilm

Publicerad: 26 maj 2020, 07:19

Foto: Press

Zlatan Ibrahimović bjöd in årets stipendiater av Number 10-stipendiet till Tele2 Arena, och överraskade – med sig själv.


Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovićVolvo

Sedan tre år tillbaka delas Number 10- stipendiumet ut i Zlatan Ibrahimovićs namn. Priset på en miljon kronor delas ut till ett projekt eller initiativ som utvecklar svensk fotboll. Stipendiet är instiftat av Volvo Car Sverige, Svenska Fotbollförbundet, Volvia, Volvofinans Bank och Hertz.

Under årets förra Fotbollsgala delades priset ut till föreningen Gatans Lag, som vänder sig till personer som lever eller levt i hemlöshet, missbruk, kriminalitet eller annat socialt utanförskap – något de vill besegra med fotbollens hjälp. Gatans Lag tränar i vanliga fall där de får möjlighet. 

Men i en ny reklamfilm bjuds laget in till en eftermiddagsträning på Tele2 Arena, i tron om att de skulle fotograferas i sina nya matchställ. Oanmäld kliver Zlatan Ibrahimović fram vid spelargången. 

– Det här gänget förtjänar all respekt. Man måste förstå att det inte är lätt att få ihop ett tufft liv med fotbollen, men jag ser hur de kämpar och sliter på planen också. Jag finns på sidlinjen och backar dem. Att låta dem träna här på Tele2 Arena var det minsta jag kan göra, men vi följer ju dem under hela året med Number 10-stipendiet också. Jag tror dom ger mig mer energi än jag någonsin kan ge tillbaka, säger Zlatan Ibrahimović i ett pressmeddelande. 

 

Arbetsgrupp

Byrå: Animal

Filmproduktion: Zebraapa Interactive

Foto: Johan Strindberg

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovićVolvo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.