Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Zlatan visar sina moves i reklamfilm för H&M: ”Jag kände ofta att jag blev dömd”

Publicerad: 20 oktober 2022, 07:55

Samsung, Telia, och nu även H&M. Zlatan Ibrahimović lyckas klämma in tid för att göra reklam mellan fotbollsmatcherna i italienska högstaligan. Nu tar han plats i H&M:s reklamkoncept Move tillsammans med Jane Fonda. ”Jag tror starkt på varumärkesuppdraget – jag kände mig ofta utesluten under min uppväxt”, säger han i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovićH&MNyheter

Alicia Price

alicia.price@resume.se


H&M Move lanserades i augusti med skådespelaren och aktivisten Jane Fonda som ansiktet utåt. Enligt H&M är varumärket ett sätt att demokratisera idrottskläder och activewear. I ett pressmeddelande skriver man:

”H&M Move syftar till att utrusta världen med snygga och funktionella ”movewear” som kommer att stödja movers med olika förmågor och färdigheter att röra sig bekvämt och säkert.”

Nu blir Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare Zlatan Ibrahimović del av konceptet. I sin första reklamfilm för H&M Move får Zlatan ett par tränings- och rörelseinstruktioner från Jane Fonda via länk. 

LÄS OCKSÅ: Zlatans italienska reklamansikte: ”Helt klart större än i Sverige” 

– Jag kände ofta att jag blev dömd eller utesluten från att röra på mig under min uppväxt. Pojkar och flickor som växer upp som jag ska kunna bära de plagg som professionella idrottare har på sig. Det är vad H&M Move står för. Jag tror starkt på varumärkesuppdraget att ge alla chansen att röra på sig. Rörelse har förändrat mitt liv till 100 procent, säger Zlatan i ett pressmeddelande.

Lanseringen är gjord tillsammans med byrån Save our souls och produktionsbolaget Pine.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev