Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

11 svenska byråer hjälper Kreatörskvinnor

Publicerad: 18 december 2017, 13:33

För några veckor lanserade Kreatörskvinnor en kampanj på Kickstarter. Nu har tjänsten nått målet att samla in 150 000 kronor. Elva svenska reklambyråer har bidragit till finansieringen.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerReklambranschen

Kampanjen, som pågår fram till den 3 januari syftar till att samla in pengar för att finansiera en uppdaterad version av plattformen för internationell lansering av adwomen.com. Med 16 dagar kvar av kampanjen på Kickstarter har grundarna, TBWA:s copywriter Lina Franzon och Volts art director Johanna Johansson, samlat ihop drygt 152 000 kronor och därmed överträffat målet.  

Svenska byråerna ANR BBDO, TBWA Stockholm. NORD DDB STO, Volt, Klirr, Rodolfo, Folket, Tillsammans, Abby Priest, Brindfors och Bold är de som bidragit med pengar hittills. Även byrånätverket 72andsunny har backat kampanjen som förste internationella finansiär.

Under veckan kommer Kreatörskvinnor att uppvakta svenska byråer igen för att påminna dem om att finansiera satsningen. Förhoppningen är att fördubbla den hittills insamlade summan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.