Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

2 500 minihästar i Sundsvall

Publicerad: 20 mars 2009, 13:19

Imorgon lördag går första delfinalen i Olympiatravet på Bergsåker i Sundsvall. 2 500 hästar på gatorna i Sundsvall ska göra reklam för loppet.


Ämnen i artikeln:

ATG

Bakom kampanjen står ATG som med eventet testar en lite annorlunda marknadsföring för Olympiatravet. 2 500 hästar, som är en decimeter stora, har spridits ut i Sundsvall. Den som hittar en häst har chansen att vinna en resa till OS i Vancouver.

– Budskapet i årets kampanj för Olympiatravet är ”Hitta din vinnare!”. I år vill vi koppla en annorlunda aktivitet ute på stan till kampanjen och arrangemanget vi gör på banorna, säger Elisabeth Normelli, Sponsor- och eventchef på ATG, i en kommentar.

En av de 2 500 minihästarna som finns i Sundsvall

Det är första gången ATG testar ett liknande event. Bakom eventet står Sport & Brands. Samtidigt kör ATG också en kampanj signerade Åkestam Holst.

– Den här typen av event har vi aldrig tidigare gjort, därför är det lite spännande att se hur många ”hästägare” som dyker upp. Vi kommer även att dela ut minihästar i samband med de övriga delfinalerna i Malmö, Eskilstuna och Borlänge, säger Elisabeth Normelli.

Olympiatravet är ett samarbete mellan ATG, Sveriges Olympiska Kommitté och Svenska Handikappidrottsförbundet.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

ATG

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.