Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

3 bjuder ålderdomshem på musik

Publicerad: 28 september 2015, 14:30

Mobiloperatören Tre vill att alla seniorer ska ha tillgång till musik. Därför ger de samtliga äldreboende möjligheten att få fri surf på musikstreaming.


Ämnen i artikeln:

Nicholas HögbergReklamkampanjÅkestam HolstTre

Musik får oss att må bra och känns glädje i livet. Men på många seniorboenden är det alldeles för tyst. Det menar Tre som nu lanserar ett socialt initativ inom ramen för deras kampanj "Släpp musiken fri".

– Vi såg att det fanns ett problem på många äldreboenden i Sverige: musik och underhållning prioriteras inte. Inte för att viljan inte finns. Utan för att det helt enkelt inte hinns med eller finns resurser. Musik är en del av vårt DNA och därför känns det naturligt för oss att bidra med just fri musik och tekniken som möjliggör det, säger Nicholas Högberg, vd på Tre Sverige i ett pressmeddelande.

Paketen består av en surfplatta, högtalare, musikstreamingtjänst och fri surf på musikstreaming och initiativet är helfinansierat av Tre.
– Jag hoppas verkligen att initiativet uppskattas runt om i landet så att musiken kan finna en naturlig plats i svenska ålderdomshem, hoppas Nicholas Högberg.

Bakom kampanjen står Åkestam Holst.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.