Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

3:s Sverige-vd går in i bannerbolag

Publicerad: 9 januari 2014, 12:28

Nicholas Högberg.

Foto: Pressbild.

Nicholas Högberg blir ordförande för mjukvarubolaget Nordic Factory Solutions, vilka utvecklar molnbaserade plattformar för bannerproduktion. Han är idag vd för 3 Sverige.


Ämnen i artikeln:

Nicholas Högberg

BannerFlow är en molnbaserad plattform för bannerproduktion.  Nordic  Factory Solutions hävdar att man kan sänka produktionstiden för  bannerannonser med uppemot 95 procent.

– BannerFlow har potential att  skapa en ny standard för bannerproduktion på internet, särskilt nu när  HTML5-tekniken förändrar sättet att arbeta med annonser, säger Nicholas  Högberg i en kommentar.

Han är idag vd på 3 Sverige och har tidigare varit vd på it-bolag som Bottnia Internet Provider, Spray och Campuz Mobile.

Nordic  Factory Solutions har idag 14 anställda i Stockholm och New York och  siktar nu på ytterligare expansion genom att plocka in Nicholas Högberg  som ordförande.

– Han har ett imponerande track record och  utomordentliga kunskaper när det gäller uppbyggnad av framgångsrika  innovativa bolag inom IT-sektorn, säger Daniel Fahlén, vd på Nordic  Factory Solutions i en kommentar.

Nordic Factory Solutions grundades år 2010.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Nicholas Högberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.