Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"50 bilar, stora fejk-träd och en jäkla massa rök"

Publicerad: 31 januari 2011, 13:48

Här är Oskar Bårds nya reklamfilm.
Den svenske stjärnregissören har gjort den nya rullen för en av Finlands största dagstidningar.
– Vi spärrade av två kvarter mitt i centrala Riga, vi hade 50 bilar, stora fejk-träd och en jäkla massa rök, säger han i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Hobby FilmOskar BårdHasan & Partners

Det är reklambyrån Hasan & Partners som ligger bakom tidningen Helsinge Sanomats reklamfilm som regisserats av Oskar Bård och producerats av Hobby Film.

Dirigenten och tonsättaren Leif Segerstam spelar huvudrollen – han dirigerar bilarnas tutande och duvornas läten som blir till Edvard Griegs "I bergakungens sal".

– Vår version är komponerad av Mattias Eklund på Ljudligan med stöd av Macke Bergqvist på Music Super Circus. Dom har gjort ett fantastiskt jobb, säger Oskar Bård som är mycket nöjd med filmen.

– Det var ett superskoj projekt. Vi hade spärrad av två kvarter mitt i centrala Riga, 50 bilar, stora fejk-träd och en jäkla massa rök, säger Oskar Bård.

– Och så hade vi såklart Leif Segerstam. En helt fantastisk dirigent, kompositör och skådespelare. Han gjorde en stor del av filmen med sitt fantastiska utseende och utstrålning.

Oskar Bård har tidigare bland annat haft stora framgångar med storproduktioner för varumärken som Björn Borg, Diesel och Gainomax.

Fakta

Byrå: Hasan & Partners
Kund: Helsinge Sanomat (en av finlands största dagstidningar)
Marknad: Finland
Produktionsbolag: Hobby Film
Regissör: Oskar Bård
Inspelningsplats: Riga

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.