Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

94 hårdingar köade för att tatuera in Reebok-loggan

Publicerad: 1 september 2014, 07:00

Camilla Nilssons rejäla Reebok-tatuering.

Reebok erbjöd unika sponsorskap till deltagarna i det stehårda loppet Tough Viking i Stockholm. Motprestationen? Att tatuera in företagets logotyp på kroppen. 94 ställde sig i kö för att gadda sig.


I samband med helgens tuffa terrängloppet Tough Viking passade Reebok på att öppna en mobil tatueringsstudio på plats tillsammans med Salong Betong. Det enda motivet som gick att välja var företagets logotyp, och de som gaddade sig vann ett sponsorskap.

Nio personer hann bli tatuerade på plats men den som gjorde den största tatueringen och därmed erhåller ett sponsorskap från Reebok var Camilla Nilsson från Lidingö.

– För mig står den här tatueringen för förändring och jag ser själva sponsorskapet som en bonus. För ett år sedan när jag anmälde mig till hinderloppet Tough Viking så hade jag mer eller mindre inte tränat alls. Att ta mig igenom hinderloppet var mitt primära mål och tatueringen blir symbolen för det och min förändring i livet, säger Camilla Nilsson som tatuerade in en 20 cm stor Reebok-logotyp.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.