Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

A-Com hämtar vd från Grow

Publicerad: 15 Januari 2010, 08:13

Kommunikationskoncernen A-Com har utsett Mats Ohlsson till ny vd. Han kommer närmast från Grow där han ansvarat för digital kommunikation.


Ämnen i artikeln:

GrowA-ComMats Ohlsson

– Mats har en mycket gedigen erfarenhet från att leda och utveckla kunskapsföretag inom kommunikationsbranschen och har precis rätt ledarprofil och känsla för den typen av entreprenörsledda företag som A-Com består av. Dessutom är han som klippt och skuren för att leda A-Com in i den digitala världen, säger styrelseordförande Johan Hessius i en kommentar,

Mats Ohlsson:
– Jag ser verkligen fram emot att leda A-Coms framtida utveckling med siktet inställt på att skapa ett spännande kunskapsföretag. Jag hoppas att jag med min erfarenhet från att leda och utveckla kunskapsföretag kan bidra positivt till att stärka teamet inom A-Com och skapa värde åt aktieägarna", säger Mats Ohlsson, tillträdande VD för A-Com.

A-Coms vd Fredrik Sandelin har tidigare flaggat för att han ska sluta som vd. Tanken var att han skulle lämna redan i maj ifjol, men rekryteringen av efterträdaren gick snett.

Nu kommer Mats Ohlsson att ta över från och med första mars.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

GrowA-ComMats Ohlsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.