Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Absolut manar till måttligt drickande

Publicerad: 12 mars 2009, 13:56

Absolut släpper en ny kampanj, ”Recognize the Moment”.  Målet – att få folk att dricka med måtta, men att få dem att dricka Absolut när de väl dricker.


Ämnen i artikeln:

Pernod RicardAbsolut Vodka

Kampanjsajten "Recognize the Moment”

Den nya sajten ska uppmana till ansvarsfullt drickande. Enligt Absolut handlar det om att göra mer än bara tala om att man ska dricka med måtta. Med hjälp av tips och råd som sprids via olika sociala nätverk hoppas Pernod Ricard och Absolut påverka konsumenternas inställning.

– Att dricka ansvarsfullt är inte alltid detsamma som att säga nej, utan om att vara medveten om vid vilken tidpunkt du har ett val att göra, och vara beredd att ta ett ansvarsfullt beslut. Med kampanjen ”Recognize the Moment” använder vi nya medier för att ge människor information, tips och råd. Så om du väljer att konsumera alkohol så kan du göra det med ”Absolut” ansvar, säger Anna Malmhake, global varumärkeschef för Absolut Vodka.

På sajten kan besökaren titta på vittnesmål från olika personer i ett videobibliotek, läsa om experters syn på måttligt drickande och ta del av recept på alkoholfria drinkar. Desutom har Absolut skapat en grupp på Facebook med namnet ”Recognize the Moment”.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Pernod RicardAbsolut Vodka

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.