Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Absolut Toppjobb

Publicerad: 4 juni 2008, 10:11

Great Works utökar till två kundansvariga för största kunden Absolut Vodka. Stefan Persson har hämtats från Unibet i London och gör Magnus Wålsten sällskap som account director. – Absolut är en så pass stor och viktig kund att det behövs två kundansvariga, säger byråns vd Daniel af Klintberg till Resume.se.


Stefan Persson.

Stefan Persson värvas från Unibet i London där han bland annat har varit globalt ansvarig för spelbolagets webbkommunikation.

Persson, som arbetat med digital kommunikation i drygt tio år, har även ett förflutet som grundare och vd för byrån Tvåpunktnoll. Han har också varit ”internet marketing and sales director” för EF Language Travel i Schweiz.

– Vi har gått väldigt noggrant tillväga i den här rekryteringsprocessen för att verkligen hitta rätt. Rekryteringen av Stefan Persson gör att vi får ytterligare en kundansvarig med erfarenhet av digital marknadsföring på ett globalt plan. Det gör att vår position som en av världens ledande byråer inom digital marknadsföring stärks ytterligare, säger Daniel af Klintberg vd för Great Works i Stockholm.

Stefan Persson blir en av två kundansvariga för Absolut. Sedan tidigare är Magnus Wålsten account director för kunden. De kommer nu att jobba tillsammans. I höst kommer Magnus Wålsten även att jobba med byråns strategiska erbjudanden.

Great Works har även två projektledare för Absolut: Anders Larsson och nyrekryterade Jessica Thorelius. Totalt består arbetsgruppen för Absolut av 14 personer.

Stefan Persson tillträdde tjänsten i går.

– Jag har tidigare samarbetat med Great Works i flera kundsammanhang och det har alltid varit väldigt inspirerande. Det känns därför spännande att vara en del av dem och jobba tillsammans för ett av världens starkaste varumärken, säger Stefan Persson i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.