Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Absolut Vodka hyllar mänsklighetens stora ögonblick

Publicerad: 14 september 2017, 11:31

Vodkamärket anlitar den trefaldigt Oscarsbelönade filmaren Emmanuel Lubezki för att skapa reklamfilmen "One Night".


Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaReklamReklamfilm

Kreativitet har alltid legat i kärnan av Absolut Vodkas varumärke. Trots alla mörka moln på himlen har de nu tagit fasta på att vår generation har en fortsatt positiv inställning till framtiden, och en övertygelse om att morgondagen blir bättre. Det illustreras genom filmen "One Night" som tar oss från Big Bang genom historien fram till nutid.

Reklamfilmen är skapad av Emmanuel Lubezki och rösten som tar oss genom berättelsen tillhör skådespelare och musikern Juliette Lewis.
– Det har varit mycket spännande att arbeta med "Create a Better Tomorrow, Tonight" eftersom den förmedlar allt det vi står för som varumärke. Vi har alltid varit övertygade om att kreativitet leder till framsteg i världen, och det vill vi förmedla i allt vi gör, kommenterar Gaia Gilardini, Global Communications Director på Absolut.

Varumärket gör också en print- och utomhuskampanj tillsammans med fem artister: Mickelene Thomas, Toilet Paper Magazine, Olivia Steele, Stevie Gee och RUDE.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.