Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Absolut Vodka öppnar upp dörrarna till spritfabriken

Publicerad: 11 juli 2018, 08:52

Foto: Pressbild

För första gången slår Absolut Vodka upp dörrarna till Absolut Home – en turistdestination som låter besökaren få en inblick av varumärket bakom kulisserna.


Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaStendahlsReklamKampanj

Absolut Vodka gör en Kalle och chokladfabriken och öppnar upp dörrarna till spritfabriken i Åhus. Det ska dock förtydligas att du inte behöver en exklusiv guldbiljett för att få en inblick i varumärkets filosofi och tillverkningsprocess.

Den nya turistdestinationen "The Absolut Experience Tour" erbjuder besökaren en 90 minuter lång rundtur i Absolut vodkas lokaler, där man bland annat får ta del av vodkans destilleringsprocess och hur man på bästa sätt gör en cocktail med hjälp av spriten. Det kommer även att finnas alkoholfria alternativ.

Till sin hjälp att marknadsföra den nya turistattraktionen har man anlitat byrån Stendahls.

– Vi har en gedigen tidigare erfarenhet av hur man genom strategisk och kreativ pr skapar nyfikenhet för nya destinationer. Det är en ära att få arbeta med lanseringen av Absoluts första brand home – en ny destination som är en "must see" att besöka för alla som vill se insidan av ett av de mest kända spritvarumärkena i världen, säger Annie Lundgren, PR Manager Stendahls.

Portarna slås upp för första gången den 4 augusti. Här kan du läsa mer om Absolut Home.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.