Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Academic Work skapar direktlina till it-chefer

Publicerad: 13 maj 2014, 09:41

Rekryteringsknappen. Det är namnet på Academic Works direktkanal för it-chefer som vill få tag i unga och välutbildade it-proffs. Folket Sthlm och Nao Studios ligger bakom arbetet.


Ämnen i artikeln:

Academic workFolket SthlmJohan Falk

– Vi ser Rekryteringsknappen som ett tillspetsat DR som verkligen  förenklar proceduren med att välja rekryteringspartner, säger Anna  Ersholt, Chief Marketing Officer på Academic Work i en kommentar.

Rekryteringsknappen  har delats ut till 100 av Sveriges mest inflytelserika it-chefer. Dessa  har fått en uppmaning att trycka på Rekryteringsknappen så fort man  behöver it-personal.

Då går det en direktsignal till Academic Work som omgående kan ringa upp personen för att diskutera rekryteringsbehovet.

Rekryteringsknappen  består av en grön knapp som har monterats på en plexilåda som är fylld  med modern teknik – moderkortet bygger exempelvis på öppen källkod och  erbjuder avancerad kodning trots dess litenhet.

– Det här är ett  väldigt enkelt sätt att kontakta Academic Work och vi tror att många  människor har en inneboende lust att trycka på en knapp då man är  ny¬fiken på vilket händelseförlopp som sätts igång när man gör det,  säger Johan Falk, som är kundansvarig för Academic Work i en kommentar.

Academic Work omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar nära 17 000 jobb per år.

Arbetsgrupp Folket Sthlm/Nao Studios:
Kundansvarig: Johan Falk
Ideas Director: Fredrik Svensson
Technical Director: Kalle Thyselius
Projektledare: Robert Grave
Formgivare: Björn Jalkeby
Producent: Veronica Wahlbeck
Illustrationer: Mikael Lekström

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.