Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Account manager lämnar F&B för seglingsarrangör

Publicerad: 9 april 2014, 09:09

Erica Berghagen.

Foto: Brandspot.

Erica Berghagen går in som senior partner på eventmanagement-bolaget Brandspot. Hon har varit Account Manager på Forsman & Bodenfors under sju år.


Ämnen i artikeln:

Volvo Ocean RaceForsman & Bodenfors

– Vi är väldigt nöjda att vi har kunnat värva en så pass kompetent och  erfaren medarbetare som Erica och hon kommer att vara en stor tillgång  för oss när vi nu kommer att lansera flera nya spännande projekt  samtidigt som de nuvarande evenemangen vi arrangerar fortsätter växa,  säger Brandspots vd Jan Torstenson i en kommentar.

Branspot arrangerar seglingsevenemang och är rättighetsinnehavare av Stena Match  Cup Sweden på Marstrand sedan år 2007. Företag är också partner i  planeringen av målgången för Volvo Ocean Race 2015.

Erica Berghagen ska leda Brandspots Göteborgskontor och börjar vid mitten på maj.

–  Min styrka ligger i att driva projekt framgångsrikt och det ska bli  väldigt inspirerande att vara med och bidra till Brandspots utveckling,  säger Erica Berghagen i en kommentar.

Brandspot har idag nio anställda i Stockholm och Göteborg.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.