Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ace Wilder i ny kampanj för CSN

Publicerad: 6 augusti 2014, 11:12

Nyligen lanserade CSN ut en kampanj som uppmana blivande studenter att skaffa e-leg. Till använder Spenat melodifestivalbekanta artisten Ace Wilder som reklamansikte.


Ämnen i artikeln:

Spenat

Kampanjen, som Karlstadbyrån Spenat och produktionsbolaget Marilyn ligger bakom, bygger på att det är enkelt och tar inte längre än att lyssna på en låt att skaffa e-leg. CSN har tillsammans med artisten Ace Wilder gjort en musikvideo till hennes låt "Heart for rent".

Tanken är att tittarna ska hinna skaffa en e-legitimation innan de har lyssnat klart på låten.  Till kampanjen kommer också en kampanjsajt  där studenterna kan skaffa e-leg samtidigt som de lyssnar på låten.

– Det är andra året vi kör kampanjen. Förra året gick det väldigt bra och det var många som skaffade e-leg. I år hoppas vi på ännu bättre resultat, i och med musikvideon för Ace. Och redan nu ser det riktigt bra ut, videon har nästan 100 000 tittare, säger Fredrik Holm på Marilyn i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spenat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.