Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Acne byter vd – Jesper Ander tar över

Publicerad: 28 augusti 2013, 07:57

Elin Bäckman slutar.

UPPDATERAD Resumé kan berätta att Acne Advertising har bytt vd från Elin Bäckman till Jesper Ander. Han tog över formellt per den 20 augusti.


Ämnen i artikeln:

Elin BäckmanAcne

Elin Bäckman tog över som Acne-vd år 2009.

Nu lämnar hon bolaget.

Resumé kan nu berätta att Jesper Ander tar över vd-posten. Han är född 1973 och har tidigare varit projektledare på byrån. Han har varit på Acne i ett år.

– Elin har gjort ett fantastiskt jobb och vi är alla väldigt glada över att fått jobba med henne. Samtidigt har Jesper på kort tid visat sig vara en stark ledare och det känns naturligt att han tar över, säger Victor Press, chef för Acne-koncernen i en kommentar.

– Jag kände att det var dags för mig att söka nya utmaningar. Jag har ännu inget nytt jobb klart och kommer jobba kvar till i november, säger Elin Bäckman, fd VD.

Acne Advertising har brutet räkenskapsår och omsatte 48,4 miljoner kronor senaste räkenskapsåret  - att jämföra med 38,5 miljoner kronor året dessförinnan.

Resultat efter finansnetto sjönk dock från drygt 4,4 miljoner kronor till 3,5 miljoner kronor.

Acne Advertising hade 17 personer anställda, vilket var en ökning från tolv personer i förhållande till det föregående räkenskapsåret.

Mer information kommer.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Elin BäckmanAcne

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.