Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Acne-copyn är ny bloggare hos Resumé

Publicerad: 17 december 2015, 10:19

Ebba Körlof Sundberg.

Ebba Körlof Sundberg är det senaste nytillskottet bland Resumés bloggare. Hon kommer att skriva om reklam som lyckas sticka ut i bruset.


Ämnen i artikeln:

Resumé

Ebba Körlof Sundberg är ett nygammalt ansikte bland Resumés bloggar. Tidigare drev hon bloggen "Hantverk" tillsammans med Adam Reuterskiöld. Nu återvänder hon för att skriva om reklam som berör. Här hittar du hennes blogg.

Vem är du?
– Lustigt att det alltid är i sådana här sammanhang man ställs inför de verkligt existentiella frågorna. Jag är Copywriter på Acne och ligger bland annat bakom Flygbussarnas tomtekampanj och vårens Men Stefan-annons i DN. Utbildad på Berghs. Tycker om tänka mest för att det är så hemligt och stresshanterar med fluffiga djur på Instagram. Mitt flöde består till 80 procent av kaniner. Resten är hamburgare.

Vad kommer du att blogga om?
– Jag kommer göra lådan ganska jättestor och skriva om reklam och kommunikation som står ut. Det betyder inte att den kommer förändra världen eller ens aspirerar till att göra det. Inte heller behöver det betyda att den är särskilt bra. Den gemensamma nämnaren är att det fått mig att tycka och känna något; vadsomhelst. Och kanske är det just det som är bra kommunikation?

För vilka tror du att bloggen kommer vara intressant?
– Lite lagom belåtet tror jag att det kommer att finnas något att hämta för de allra flesta. Åtminstone de som tycker att det finns något intressant i att kommunikation är bland det luddigaste man kan syssla med. Antingen för att man lackar på min kassa smak eller för att man på något plan ändå imponeras av min fallenhet för internets skrymslen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.