Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Acne-regissören återskapar klassisk scen med Arnold

Publicerad: 10 augusti 2015, 13:21

Bild ur filmen.

Svenske regissören Anders Jedenfors fick uppdraget att göra en reklamfilm med Arnold Schwarzenegger. Och det var inte vilken scen som helst.


Ämnen i artikeln:

Arnold SchwarzeneggerAcne

I filmen gör Arnold Schwarzenegger reklam för det nya spelet WWE 2K16. Sedan den släpptes för två veckor sedan har den nått nära två miljoner startade strömmar på Youtube.

Orsaken?

Klippet är en nytagning av den klassiska scenen från Terminator 2 där han spelade huvudrollen. Ett gäng år äldre, men fortfarande vältränad, kliver Arnold Schwarzenegger återigen in på en bar och säger "I need your clothes, your boots and your motorcycle".

För regin står Anders Jedenfors på Acne.
– En overklig upplevelse – inte bara för att det var Arnold, utan själva scenen i sig. Det är en legendarisk scen och det finns ingen som inte känner till den. Vi ville matcha allt så långt det bara gick, till och med alla misstag som originalscenen har, med klaff-fel här och var. Efter första tagningen med Arnold var jag tvungen att ta fem minuter och låta det hela sjunka in, säger han i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Arnold SchwarzeneggerAcne

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.