Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Adecco ger kollegan en ryggdunk

Publicerad: 8 november 2012, 10:33

Beröm kan boosta stämningen på varje arbetsplats. Det har bemanningsföretaget Adecco och reklambryån SWE tagit fasta på. Nu lanserar de Sveriges första app där du kan träna på att ge och ta emot beröm på jobbet.


Ämnen i artikeln:

SWE

Med bemanningsföretaget Adeccos applikation "Berömutmaningen" går att tanka ner gratis till både iPhone och Android.

Användarna får nya uppdrag att träna under en i tio dagarsperiod. Det kan röra sig om allt från lite enklare övningar, till att hitta något positivt att säga till någon de inte gillar.

Successivt ökar svårighetsgraden med syftet att användaren efter tio dagar och lika många uppdrag har övat upp din förmåga att både ge och ta emot beröm och feedback.

– Trots att de flesta säkert kan skriva under på alla de fördelar som beröm på jobbet kan skapa, tycker många att det är svårt. Vi svenskar är drivna av en ”jantekultur” och behöver lite hjälp på traven för att komma igång. Det var därför vi skapade det här verktyget, säger Charlotte Nordén, informations- och marknadschef på Adecco Sverige.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SWE

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.