Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Af Klercker går in i Buzzadors styrelse

Publicerad: 13 september 2013, 10:25

Foto: Pressbild.

I våras stod det klart att Aegis vd Göran af Klercker lämnar bolaget efter tio år. Han hade inte klart med något nytt jobb, utan ska ta en time-out. Göran af Klecker blir nu en del av Buzzadors styrelse, vilket är ett bolag som jobbar med rekommendationsmarknadsföring.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelGöran af KlerckerAegisTelenorCarat

Göran af Klercker hade en tuff period efter att koncernen tappart storkunder till Carat som Telenor och Svenska Spel.

Han valde att lämna bolaget i våras utan att ha klart med något nytt jobb.

Så här sade han i ett pressmeddelande:
”Jag  känner att det är dags att få in nya krafter för att utveckla gruppen  och för mig personligen att hitta nästa utmaning och professionella steg  i livet. Jag ser därför detta som ett bra tillfälle att låta någon  annan ta över stafettpinnen och ta gruppen in i nästa era.”

Göran af  Klercker blir nu styrelsemedlem hos Buzzador, vilket är en byrå som  grundades 2005 och arbetar med rekommendationsmarknadsföring i Norden:
–  Han  har varit med om att utveckla entreprenörsbolag inom nya nischer till  etablerade bolag. Samtidigt är det få personer som har hans kompetens  inom den strukturförändring som nu pågår inom media, säger Pär  Thunström, VD och grundare av Buzzador i en kommentar.

Göran af  Klercker ser fram emot sin nya utmaning. Han menar att Buzzador är en  pionjär inom ”recommendations and referrals”, vilket han under sina  tidigare arbeten har sett bara har blivit allt viktigare.
– Av det  jag hunnit se hittills är jag imponerad över den plattform av produkter,  teknik och struktur som Buzzador har skapat. Detta kommer att ge dem en  bra förutsättning för att ta en ledande ställning inom detta  kommunikationssegment, säger Göran af Klercker i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.