Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Af Klercker lämnar Aegis efter tio år

Publicerad: 15 mars 2013, 15:03

Göran Af Klercker

Foto: Pressbild

Mediebyrån Carats ägare Aegis Media Sweden har en tuff period bakom sig. Koncernen har tappat storkunder som Svenska Spel och Telenor. Nu står det klart att Göran af Klercker lämnar rollen som koncernchef efter tio år.


Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerCarat

I slutet av augusti fick Carats vd Amanda Koutra sparken. Under förra året tappade mediebyrån Telenor och Svenska Spel och i december stod det klart att även storkunden Försvarsmakten går ut i en mediebyråpitch.

Den tuffa tiden har slagit hårt Carats ägare Aegis Media. Nu lämnar koncernchefen Göran Af Klercker efter tio år på posten.

– Jag känner att det är dags att få in nya krafter för att utveckla gruppen och för mig personligen att hitta nästa utmaning och professionella steg i livet. Jag ser därför detta som ett bra tillfälle att låta någon annan ta över stafettpinnen och ta gruppen in i nästa era, säger Göran af Klercker i ett pressmeddelande.

T.f koncernchef blir Patrik Gramryd som tidigare var vd på digitala marknadsföringsbolaget Iprospect.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerCarat

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.