Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Agent Franke – med rätt att hitta nyskaparna

Publicerad: 27 maj 2013, 08:22

Patricia Franke.

Patricia Franke har startat Agent Franke – fotoagenturen för ”de unga nyskaparna”. Nu presenterar hon sina tre första utvalda fotografer.


Agent Franke profilerar sig som en alternativ agentur vid sidan av fotoagenturer som vänder sig till de större, mer väletablerade fotograferna.

Grundaren Patricia Franke är själv utbildad fotograf med breda kunskaper inom både film och fotografi.

– I dagens enormt mycket tuffare klimat är det svårt för nya fotografer att slå sig in på marknaden, men det är viktigt att våga ta tillvara på nya talanger. Konkurrensen är hög, men genom att hitta de bästa, oetablerade fotograferna som själva vågat profilera sig vill vi erbjuda representation redan tidigt i deras karriärer.

Agent Franke, som lanseras nu i samband med Photography Week,  presenterar nu sina tre första utvalda fotografer: Tove ATormod, Izabella Englund och Sotarn OTF.

– De levererar alla produktioner av mycket hög klass, har alla sin egen speciella nisch och arbetar både kommersiellt och redaktionellt inom porträtt, reklam, lifestyle och mode.

Photography week

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.