Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ågrenska hoppas på en sällsynt god jul

Publicerad: 16 december 2012, 23:05

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum som funnits sedan 1989. Till Ågrenska kommer barn med sällsynta diagnoser för att få stöd att leva livet efter sina egna förutsättningar. Tillsammans med Momentum i Göteborg har man inför julen tagit fram en insamlingskampanj på temat "Sällsynt är vackert".


Ämnen i artikeln:

Momentum

Ågrenska samarbetar med McCannbyrån Momentum. I årets julkampanj har Momentum tagit fram fyra olika planscher i samarbete med illustratören Tzenko Stoyanov.

– Vi på Ågrenska är väldigt glada att kunna lansera denna insamlingskampanj innan jul.  Vi hoppas på stort gensvar från våra samarbetspartners och vår vänförening samt alla andra som tar del av kampanjen, säger Robert Hejdenberg, vd för Ågrenska.

Motiven på planscherna är sällsynta djur- och växtarter och de säljs för att samla in pengar till barn med sällsynta funktionsnedsättningar.

Kampanjen inleds nu och kommer att synas med en annonskampanj i GP, butiksställ, DR-utskick samt på webben via hemsida och sociala medier.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Momentum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.