Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ahlstrand & Wållgren värvar från King

Publicerad: 25 mars 2013, 10:54

Lina Brunzell.

Foto: Pressblid.

Reklambyrån Ahlstrand & Wållgren anställer Art Directorn Lina Brunzell, som är dubbelnominerad i årets Guldägg.


Ahlstrand & Wållgrens nyrekrytering Lina Brunzell är dubbelnominerad i årets Guldägg; för sin medverkan i skapandet av Försäkringskassans tv-reklam om ett förenklat system för vabbande föräldrar, och för deras radioreklam för tjänsten Kassakollen, signerade byrån Lowe Brindfors där hon tidigare var ad.

Joakim Wållgren, creative director på reklambyrån Ahlstrand & Wållgren tycker att det är stort att Lina Brunzel blivit nominerad i årets Guldägg, men tycker självklart att det vore kul om hon även vann.
– Jag tror att radioreklamen har bra chans, säger han till Resumé.

Lina Brunzell är utbildad vid Hyper Island och blev efter utbildningen handplockad till Wieden+Kennedy i Portland, Oregon.

De senaste åren har Lina varit ad på Lowe Brindfors, men kommer senast från reklambyrån King där hon varit projektanställd som Web Director.
– Jag har aldrig tidigare jobbat för en liten reklambyrå och det känns spännande att få hjälpa till med att bygga upp en byrå som Ahlstrand & Wållgren. De har fått ut mycket bra på kort tid och det känns som de har något stort på gång. Att få forma en byrå för framtiden är en utmaning som jag ser fram emot att få vara en del av, säger Lina Brunzell.

Ahlstrand & Wållgren har den senasta tiden fått flera nya kunder, och behöver därför förstärka sitt team ytterligare.
– I Lina får vi inte bra en grym person men också en otroligt kompetent och erfaren AD som vågar tänka nytt och smart", säger Joakim Wållgren.

Linda Myrin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.