Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ahlstrand & Wållgrens New York-värvning

Publicerad: 16 november 2012, 13:06

Christopher Gedda Westrell

Foto: Privat

Reklambyrån Ahlstrand & Wållgren rekryterar den före detta New York-artt directorn Cristopher Gedda Westrell. Han kommer senast från New York byrån Skinny där han har jobbat med flera tunga internationella varumärken.


Ämnen i artikeln:

Ahlstrand & Wållgren

De senaste sex åren har Christopher Gedda Westrell varit bosatt i New York där han har varit med och byggt upp reklambyrån Skinny (numera Vitro).

På Skinny hade han rollen som Associate Creative Director och ansvarade för kunder som Aldo skor, Ralph Lauren parfymer, delar av sportsko-märket Asics och sprithuset Diageo.

Han har även arbetat med kunder som Budweiser, Vodafone, Lexus och Land Rover.

– Vi satte upp en kravlista på vad vi sökte i en art director och Cristopher motsvarade alla dessa. Vi behövde en person som lever i det digitala, har förståelse för affären och är en grym person. Förutom hans fantastiska jobb så är han utbildad ekonom i grunden, och sjukt trevlig säger Ahlstrand & Wållgrens creative director Joakim Wållgren.

Nu får Chrstopher Gedda Westrell ett övergripande ansvar för byråns design och art direction och vara involverad på samtliga uppdrag.

– Jag pratade med flera byråer i Stockholm när jag flyttade tillbaka men kände att jag ville vara på ett mindre ställe och vara med om att bygga upp något nytt och stort. Ahlstrand & Wållgren har en unik attityd till kommunikation och jag blev imponerad av deras snabba växt på så kort tid. Det känns som en perfect match, säger Christopher Gedda Westrell.

– Vi är med i slutdiskussionen på en del pitcher och ser framemot ett 2013 där vi ska växla upp och växa. Därför behöver vi anställa rätt folk och Cristopher känns som den perfekta starten och komplementet till mig och Joakim, säger vd Ulf Ahlstrand.

Ahlstrand & Wållgren arbetar idag med Plantagen, Philips TV, Elgiganten, SverigesEnergi mfl.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ahlstrand & Wållgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.