Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Airbnb erbjuder natt med Mona Lisa i samarbete med Louvren

Publicerad: 4 april 2019, 12:20

I ett nytt samarbete mellan Airbnb och det världskända museet Louvren i Paris förvandlas museets ikoniska glaspyramid till ett hem för en natt.


Ämnen i artikeln:

AirBnBReklam

I en gemensam kampanj från Airbnb och Louvren erbjuds en sällsynt chans: att se vad som händer nattetid inuti ett av världens mest berömda museum.

I en tävling blir det nämligen möjligt att vinna en skräddarsydd rundvandring i Louvren tillsammans med en konsthisstoriker, och därefter en natts sömn under Louvrens ikoniska glaspyramid i en egen minipyramid, särskilt framtagen för att fyra byggnadens 30-årsdag.

– Paris är en av de mest attraktiva städerna i världen och Louvren en av de mest hyllade institutionerna i Paris. Vi är glada över samarbetet och att kunna erbjuda spännande och unika upplevelser som hyllar vår community, samt att välkomna Parisbor och internationella resenärer till muséet för att återupptäcka det på ett nytt och autentiskt sätt, säger Emmanuel Marill, general manager på Airbnb i Frankrike, i ett pressmeddelande.

Airbnbs partnerskap med Louvren innebär mer än bara tävlingen. Från maj till och med årsskiftet kommer en rad upplevelser finnas tillgänliga på muséet, samtliga bokningsbara via Airbnbs plattform. Dessa upplevelser, vars utformning kommer avslöjas under de kommande veckorna, ska ge alla möjligheten att återupptäcka världens mest kända museum från en helt ny vinkel, med "exklusiva besök och intima konserter".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

AirBnBReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.