Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

AJ AJ AJ! Måns Möller blir omslagspojke!

Publicerad: 21 mars 2011, 15:07

AJ då, Måns Möller! Komikern har fått ett nytt reklamjobb. Som omslagspojke – för katalogföretaget AJ.


AJ Produkter, vars kunder finns inom verkstäder, kontor och lager, vill profilera sig som det ”glada och positiva företaget” – man vill koppla varumärket till artister och kändisar ”som skapar glädje hos nuvarande och framtida kunder”.

Det nya affischnamnet är Måns Möller, programledare och komiker i tv. Han blir omslagspojke i katalogen och han spelar huvudrollen även radioreklamen. Radiojinglarna går i Riks FM och Bandit Rock veckorna 12 till 14.

Vd för AJ är tidigare hockeystjärnan – leksingen Jonas Bergqvist.

– Det är spännande att marknadsföra sig på det här sättet. Vi fortsätter att vara nyfikna och kommer att ständigt förnya oss, säger han.

– Jag arbetar med tillåtande miljöer och släpper fram människor – man måste skapa engagemang. Jag har spelat elitishockey i fyra olika länder under 20 år (14 år och 272 landskamper i Tre Kronor). De positiva värdena som finns i lagidrotten adderar jag nu till AJ produkter.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.