Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Akademikernas a-kassa vill bredda bilden av en akademiker

Publicerad: 26 augusti 2019, 13:08

Är du religionsdietist eller modebiolog? Spelar ingen roll. Så länge du tagit 180 högskolepoäng är du välkommen i Akademikernas a-kassa.


Ämnen i artikeln:

Borg & OwilliReklam

Akademikernas a-kassa är en bred a-kassa där det enda kravet är att medlemmarna ska ha tagit minst 180 högskolepoäng. För att visa på bredden bland sina medlemmar lanserar man nu en kampanj, framtagen av Borg & Owilli, där man leker med alla de titlar som ryms inom Akademikernas. Det handlar om läkarjurister, religionsdietister och modebiologer som alla välkomnas i a-kassan.

– Vi vill leka med definitionen av en akademiker. Vem kan vara akademiker och hur ser hen ut? För att få säkra sin inkomst hos oss behöver man ha minst 180 högskolepoäng. Det är vår definition av en akademiker, säger Anna Wright, projektledare på Akademikernas a- kassa.

Kampanjen kommer att tas ut i rörligt, stillbilder samt i en rad olika dagstidningar. Vid sidan av det kommer man även samla allt kampanjmaterial på sajten 180hp.se.

Akademikernas a-kassa
Anna Wright – projektledare
Annika Stenberg – kommunikationschef
Charlotta Wortzelius – webbredaktör

Borg & Owilli:
David Borg – creative director
Amna Korlat – projektledare
Erik Reimers – art director
Felix Jörneman – copywriter
Elin Nilsson Angelstedt – grafisk designer
Lovisa Olai – content manager

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Borg & OwilliReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.