Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Åkestam-duo till Mother i London

Publicerad: 13 februari 2008, 13:40

Kreatörsteamet Johan Baettig och Lars Holthe lämnar Åkestam Holst för Mother i London. – Det känns jättebra. Det är rätt steg att ta, säger de båda till Resume.se.


Johan Baettig och Lars Holthe lämnar Åkestam Holst för Mother i London.

I höstas valde svenskduon Erik Bergqvist och Johan Holmgren att flytta hem från Mother i London för jobb på Acne.

Nu har Mother hittat ett team som ska fylla luckan – Lars Holthe och Johan Baettig från Åkestam Holst. Holthe och Baettig, som båda jobbat på Åkestam i tre år, börjar på Mother i månadsskiftet och åker redan i morgon till London för att titta på bostad.

Vilka kunder kommer ni att få?
– Det får vi se. Det kommer säkert att variera. På Mother hoppar man runt lite på olika kunder.

Holte och Baettig har under sin tid på Åkestam Holst jobbat med kunder som bland annat på Playground, ATG, Nezeril, Puma och Astra Zeneca.

Deras mål är att stanna ett bra tag utomlands.

– Jag är ju från Norge, så för mig är ju Sverige också utomlands, men jag kan tänka mig att stanna på Mother  så länge de vill ha oss och vi vill ha dem , säger Lars Holthe och får medhåll av Johan Baettig som också vill tillbringa karriären utanför Sveriges gränser.

Åkestam Holsts vd Göran Åkestam:

– Det är två jätteduktiga killar som jag önskar all lycka. Man blir stolt över att den här byrån kan fostra sådana talanger.

Några nya namn på ingång?
– Inte nu direkt, men vi kommer att se oss omkring lite grann. Vi har en låg personalomsättning generellt, så det här kan vara ett bra tillfälle att ta in nytt duktigt folk.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.