Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Åkestam Holst tar planner från TBWA

Publicerad: 22 februari 2013, 11:20

Lisa Adamsson.

Foto: Pressbild.

Plannern Lisa Adamsson byter TBWA mot Åkestam Holst. Där ersätter hon Lars Friberg som efter sin föräldraledighet går till Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Göran ÅkestamÅkestam Holst

Hon kommer senast på TBWA, men har tidigare arbetat på bland annat Great Works i New York. Lisa Adamsson är också aktiv i styrelsen för APG Sweden, intresseorganisationen för planners i Sverige.

– Åkestam Holst är en byrå där det händer saker. Med fantastiska meriter har de lyckats otroligt bra att göra planning till en självklar del i arbetsprocessen och kulturen. Det känns fantastiskt spännande att nu få vara med och utveckla det ytterligare, säger Lisa Adamsson i en kommentar.  

Vd Göran Åkestam tycker att den nya rekryteringen passar perfekt ihop med byråns sätt att jobba:
– För oss är Lisa en perfekt match: Digitalt fokus, analytisk, nyfiken och kunnig inom konsumentbeteende och vad som driver varumärkesengagemang. Lisa har full koll på att planning måste vara en självklar och integrerad del av framför allt byråns kreativa arbete och inte bara viktigt som strategisk resurs, kommenterar han.

– Samtidigt som vi välkomnar Lisa önskar vi förstås Lars all lycka och gratulerar F&B till en fin förstärkning.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.