Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Åkestam Holst värvar senior copywriter

Publicerad: 15 mars 2013, 15:23

Anders Lidzell.

Foto: Pressbild.

Anders Lidzell, med en bakgrund som ECD på DDB Stockholm, ansluter till Åkestam Holst. Han stärker upp med en gedigen erfarenhet.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Närmast kommer Anders Lidzell från SWE där han har arbetat de sju senaste åren. Innan dess har han arbetat på DDB Stockholm i sex år, bland annat i rollen som executive creative director, och på Forsman & Bodenfors.  

– Anders med sina multipla utbildningar inom ekonomi, journalistik och Berghs passar perfekt. Bakgrunden och den långa erfarenheten från duktiga byråer garanterar den kreativa kvaliteten. Dessutom har han den rätta ödmjukheten kombinerat med drivet att prestera som vi alltid letar lite extra efter, säger Göran Åkestam, vd på Åkestam Holst, i en kommentar.

Han uppger att byrån under en tid letat efter en senior copywriter som kan arbeta strategiskt och långsiktigt, samtidigt som denne behåller skärpan och snabbheten som krävs. Anders Lidzell passade in i profilen.  

– För mig känns det som att komma hem. Både kulturen, kamraterna och kunderna på Åkestam Holst påminner mig varje dag om hur kul det är att vara copywriter, kommenterar han själv sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.