Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Åkestam Holsts vd med på prestigefull lista

Publicerad: 24 april 2017, 12:16

Åkestam Holsts vd Petronella Panerus tar plats på AdAge lista "Women to Watch Europe 2017".


Ämnen i artikeln:

Petronella PanérusReklambyråerAdAgeÅkestam Holst

Petronella Panerus uppmärksammas, utöver för sin roll som vd på Åkestam Holst, även för sitt engagemang och styrelseroll i Inspire Dialogue Foundation. Välgörenhetsorganisationen samlar ledande figurer från hela världen och har som mål att inspirera dialog mellan människor och grupper som vanligtvis inte möts.

AdAge lyfter även fram Åkestam Holsts jobb för en mer inkluderande reklamindustri, där Panerus varit drivande, och nämner byråns samarbete med Migrationsverket, där ett antal asylsökande fick praktik på byrån.

– Jag tror att det är livsviktigt förr oss som byrå att förstå olika människor och perspektiv. Det är det inkluderande är för mig, att tillåta skillnader att samexistera, berättar hon i en intervju med AdAge.

Utmärkelsen Women to Watch går till kvinnor i Europa som på något sätt utmärkt sig inom marknadsföring, reklam, tech eller media.

Panerus har tidigare bland annat jobbat som vd på både Scholz & Friends och Greatworks.

Läs Resumés helgintervju med Petronella Panérus här!

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.