Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Åkestam tillsätter nygammal vd

Publicerad: 12 april 2011, 14:33

Magnus Hamberg gör comeback som vd på Åkestam Holsts dotterbyrå Åkestam Holst/Promenad.


Ämnen i artikeln:

Göran ÅkestamÅkestam Holst

Göran Åkestam och Magnus Hamberg.

Åkestam Holst dotterbolaget ÅH/Promenad sysslar med ”Promotional Advertising” – tanken är att följa de reklamkoncept som utvecklas på Åkestam Holst hela vägen in i butiksmiljö.

Magnus Hamberg var med och grundade ÅH/Promenad 2004, tillsammans med Thomas Andrén.

Nu ätervänder Magnus Hamberg som vd.

– Magnus var vd på Promenad de första åren men lämnade för egen verksamhet för tre år sedan, säger Göran Åkestam, vd för Åkestam Holst. Därför känns det roligt att nu kunna berätta att Magnus är tillbaka i sin gamla roll. Det senaste året har han förstärkt projektledarsidan på huvudbyrån, men nu går han tillbaka till rollen där han kan bidra som allra mest, som vd och projektledare för Promenad.

– Det här känns jättebra! Ibland behöver man göra en resa, det är utvecklande och lärorikt, men det är alltid skönt att komma hem igen. Förhoppningsvis ännu lite klokare, säger Magnus Hamberg.

Samtidigt slutar Thomas Andrén och går över till egen verksamhet.

– Thomas är en av Sveriges mest erfarna retailkreatörer och jag har all respekt för att han nu vill jobba i en friare rådgivningsroll med egna uppdragsgivare, säger Göran Åkestam. Thomas finns kvar i vårt nätverk och vi kommer anlita honom för en del projekt.

Promenad ska förstärka med unga talanger. Man har nu klart med ad:n Tobias Tolvanen, som närmast kommer från Sale Nordic.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.