Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Åkestams nya projektledare

Publicerad: 29 augusti 2014, 07:45

Anna Adolfsson och Daniel Smedfors.

Åkestam Holst, som ingår i byrånätverket The North Alliance (NOA), rekryterar två nya projektledare: Daniel Smedfors från Lowe Brindfors och Anna Adolfsson som flyttar hem från USA.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstDaniel Smedfors

Daniel Smedfors kom till Lowe Brindfors från Forman & Bodenfors för ett år sedan. Nu byter han byrå igen – till Åkestam Holst.

– Jag kände mig hemma hos Åkestam Holst ganska direkt.
De har en syn på god kommunikation, som mer än bara reklam och enskilda kampanjer, som jag delar och trivs med, säger Daniel Smedfors.

Även Anna Adolfsson, som flyttar hem från USA, har en bakgrund på Lowe Brindfors, och även på SWE, samt SAAB:s globala marknadsavdelning.

– Känns fantastiskt kul att bli del av Åkestam Holst och NOA (The North Alliance). Jag föll för hur de har mentalitet som en mindre byrå och samtidigt kapacitet av en stor. Att de är otroligt trevliga, galet kompetenta och har många drömuppdrag på kundlistan hjälpte också till lite, säger hon.

Digge Zetterberg Odh, ”Head of Talent and Promotion” på NOA.

– Vi letar alltid efter drivna och duktiga personer till byråerna inom NOA, och det känns jättekul att få två mycket kompetenta personer med i laget på Åkestam Holst och NOA, säger Digge Zetterberg Odh.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.