Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Alexa donate to Toys for Tots" – ny reklamfilm för Amazon lyfter fram röststyrning

Publicerad: 29 november 2018, 09:50

Amazon lyfter fram välgörenhetsmöjligheterna med röststyrning i ny reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

ReklamAmazon AlexaAmazon

Reklamfilmen lanseras i samband med Giving Tuesday, en av motreaktionerna tillsammans med "White Monday" mot Black Friday,. Giving Tuesday syftar till att få allmänheten donera till välgörenhet tisdagen efter Thanksgiving i USA. Förra årets Giving Tuesday donerades 274 miljoner dollar, enligt Chronicle of Philantrophy.

I Amazons nya reklamfilm marknadsför de röststyrning med Alexa, något som varit ett hett ämne i höstas, och vars lansering väckt stor uppmärksamhet. Exempelvis testade Resumé Insikt de röststyrda högtalarna – som visade sig i nuläget inte vara helt färdigutvecklade.

I filmen visas möjligheterna med att snabbt och smidigt donera till välgörenhet genom Alexas röststyrning, i filmens fall till Toys for Tots, en välgörenhetsorganisation skapad av amerikanska marinkåren, som ger julklappar till barn vars föräldrar inte har råd.

Ämnen i artikeln:

ReklamAmazon AlexaAmazon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.