Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Alexander Skarsgårds reklamjobb – spion jorden runt på 21 dagar

Publicerad: 28 mars 2018, 08:40

I en fem minuter lång reklamfilm visar Alexander Skarsgård att en spion av internationellt snitt inte är någonting utan en ordentlig resväska.


Ämnen i artikeln:

Alexander SkarsgårdReklamReklamfilm

Med produktioner som True Blood och Big Little Lies har Alexander Skarsgårds skådespelarkarriär och berömmelse nått nya nivåer de senaste åren. I en reklamfilm för väskföretaget Tumi spelar han en enigmatisk man med oklanderlig smak som reser världen runt på 21 dagar med samma robusta resväska som kostar 645 dollar.

Han börjar på ett utomhuskafé i Ungern. Sen blir det Italien, Washington och Mongoliet. Han färdas med alltifrån sportbil, välutsrustade motobåtar, propellerplan till en kamel genom en sandstorm i öknen. Väskan är flitigt exponerad i varje scen i reklamfilmen och tittaren får dessutom bevittna hur slitstarkt material den är tillverkad i.

Kampanjen "Latitude" är framtagen av EP + co vars kreative chef John Cornette säger till Adweek:

– Det här projektet hade inte gått att genomföra utan någon som Alexander Skarsgård som verkligen går igång på äventyr, eller en kund som tror på varje del av resan. Det är verkligen en idé som gör produkten rättvisa. Det är det vi är mest stolta över.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.