Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Alla kan göra skillnad”

Publicerad: 25 juni 2012, 10:40

Här är filmen i Friends nya anti-mobbningskampanj som uppmanar till att ta ställning – "Vems sida väljer du?"


Ämnen i artikeln:

FriendsLowe Brindfors

–  Vi vill fånga kärnan i Friends arbete – att alla har ett val och att  alla kan göra skillnad. Det är vuxnas ansvar att stoppa mobbning, men  Friends tror på allas inneboende förmåga att stå upp för det som är  rätt. Därför uppmanar vi alla att ta aktiv ställning för barns rätt till  trygghet och jämlikhet – i förskolan, i skolan, på idrottsföreningar  och på nätet, säger Andreas Drufva, marknadschef på Friends, i en kommentar.

Friends nya kampanj har tagits fram av reklambyrån Lowe Brindfors och  består förutom av filmen även av print, banner, event samt en  Facebook-aktivitet.

Kampanjen, som även syns i print, banner och på Facebook, är gjord av Lowe Brindfors som sedan 2000 stödjer Friends med  strategier och utformning av  reklammaterial. Byrån har gjort en mängd  pro bono-kampanjer för organisationen.

Fakta
Beställare: Andreas Drufva och Jo Barker, Friends
Byrå: Lowe Brindfors
Projektledare:  Peter Preisler, AD: Kalle dos Santos och Josephine Wallin, Copy:  Henning Wijkmark, Produktionsledare: Annika Appeltofft, Original:  Margaretha Ekstrand Almér
Inhouse Producent: Mats Sandin, Colony
Produktionsbolag: Folkefilm
Regissör: Johan Tappert
Producent: Kim Buisson
Mediepartners: MTG, SBS och MTV

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

FriendsLowe Brindfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.