Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Amanda Koutra har slutat på Fotografiska

Publicerad: 27 april 2015, 10:03

Amanda Koutra

Foto: Andreas Elgstrand

Nyligen stod det klart att Fotografiskas vd Anna Berggren lämnat sitt uppdrag. Även Carats tidigare vd Amanda Koutra har slutat som kommunikations- och marknadschef på företaget efter knappt ett år.


Ämnen i artikeln:

Amanda KoutraFotografiska

Det händer saker på Fotografiska. För några dagar sedan berättade Dagens Industri att Fotografiskas vd Anna Berggren, tidigare vd för MTG Radio och vice vd på MTG, lämnat företaget i tysthet.

Tidigare Carat-vd:n Amanda Koutra rekryterades som kommunikation- och markandschef på Fotografiska i maj 2014. Efter knappt ett år har hon lämnat företaget, skriver Dagens Media.

– Jag har haft ett konsultuppdrag som kommunikations- och marknadsdirektör. Det uppdraget är uppsagt men det är mellan mig och kunden, säger hon till Dagens Media.

Nu har i stället Fotografiskas grundare Per Broman för tillfället tagit över rollen som marknadschef medan medgrundaren Jan Broman tagit över vd-rollen.

Även Fotografiskas presschef Jens Hollingby har lämnat Fotografiska efter fyra år på företaget.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Amanda KoutraFotografiska

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.