Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Amanda Undin startar byrå

Publicerad: 19 augusti 2010, 13:15

Amanda Undin, Martin Dos Santos och Fredric Thunholm, det är trion som startar upp nya byrån Customer Clinic. – Det känns fantastiskt kul att äntligen vara igång igen, säger Amanda Undin.


Amanda Undin. Foto: Björn Elgstrand.

Den nya byrån, Customer Clinic,  är byrån dit företag vänder sig när de vill hitta och behålla marknadens friskaste kunder, förklarar Amanda Undin.
Customer Clinic arbetar genom att ställ diagnos och föreslå "rätt medicin" för att uppnå en frisk och långlivad kundbas. och har även en utvecklingsenhet och ett laboratorium där värden som ROI,CPO, Churn och LTV mäts kontinuerligt.

Customer Clinic arbetar tillsammans med kreatörerna Martin Dos Santos, med ett förflutet på Tank, samt1.1.3  och Fredric Thunholm.

Amanda Undin, som blir vd på byrån, var med och grundade Trackster inom a-com 1997 och drev byrån i 11 år, senast var hon vd för byrå Kaplan RM.

Customer Clinic och Dos Santos Thunholm är till en början 6 anställda och jobbar med kunder som Hemma Butikerna, Posten, Mittmediaprint och Södermäklarna. 

Förtydligande: Customer Clinic och Dos Santos Thunholm drivs som två separata bolag, där Amanda Undin står för strategier och Dos Santos och Thunholm för kreativitet.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.