Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Amerikansk tv-stjärna frontfigur för Skåne-vodka

Publicerad: 10 juli 2014, 08:35

Tv-stjärnan Joel McHale från NBC-serien "Community" samt the "The Soup" blir ansiktet utåt för market Purity Vodka från Ellinge Slott.


Purity Vodka har fördubblat försäljningen på den amerikanska marknaden under 2014 och siktar nu på fortsatt expansion där.

För ändamålet har man plockat in skådespelaren Joel McHale som ambassadör för varumärket.

- Purity Vodka hörde av sig till mig om möjligheten att få umgås med världens mest unika hantverkare samtidigt som jag skulle få dricka på jobbet. Som vodkaälskare tackade givetvis jag ja till uppdraget, säger Joel McHale, ny ambassadör för Purity Vodka i en kommentar.

Man ska bland annat kunna följa Joel McHale i jakten på genuina hantverksmetoder i branschen

Purity Vodka hävdar att Joel McHale är en av de mest anlitade skådespelarna just nu- han hade huvudrollen i NBC-serien "Community" nyligen och spelar just nu in thrillern "Deliver us from evil" samt den romantiska komedin "Blended".

Han fortsätter sin satir över pop-kulturen och aktuella händelser i "The Soup".

- Han har en humoristisk och rapp personlighet som speglar vårt varumärke väl. Under det kommande året kommer han att i en serie underhållande filmer besöka hantverkare som arbetar för att skapa genuina produkter, i samma anda som Purity Vodka, säger Thomas Kuuttanen, Master Blender och grundare av Purity Vodka i en kommentar.

Purity Vodka har funnits i tio år och bygger på en destillationsprocess som är skapad med hjälp av en panna av koppar och guld.

Varumärket har vunnit mängder av medaljer i internationella sprittävlingar och sälja i nära 25 länder.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.