Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Anders Hallberg till B-Reel

Publicerad: 28 augusti 2009, 14:50

Svenske regissören Anders Hallberg går till B-Reel. Han är verksam i USA och kommer att fortsätta att arbeta på den amerikanska marknaden.


Anders Hallberg in action.

Anders Hallberg har tidigare jobbat med bland annat F&B och Ikeas kampanjer Drömkök och Kom in i garderoben.
Han har även arbetat för kunder som KappAhl och Skoda.

Anders Hallberg är den första regissör som B-Reel Films knyter till sig på amerikanska marknaden. Han har tidigare tillhört Tool.
– Vi är mycket glada över rekryteringen av Anders, med honom får vi en NY-baserad regissör som levererat några av de bästa integrerade filmlösningarna som gjorts, exempelvis hans projekt för IKEA “drömkök” och “come in to the closet”, säger Fredrik Heinig, producent på B-Reel Films.
Han fortsätter:
– Anders är en regissör som behärskar såväl personregi som stora visuella filmproduktioner. Dessutom har han ett stort intresse av storytelling och ny tekniks möjligheter i integrerade kampanjer. Vi kan dra fördelar av Anders styrkor som regissör, såväl i USA som i Sverige och resten av världen.

B-Reel Films har även inlett  rekryteringen av en exekutiv producent till sina kontor i New York och London.

B-Reel Films representerar sedan tidigare regissörerna Johan Perjus, Mikael Marcimain, Tom Malmros, Filip Tellander, Tomas Alfredsson, Brian Leee Hughes, Johan Kling, Patrik Bergh och Kristian Petri.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.