Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag20.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Ann Ystén blir ny vd för Perfect Fools

Publicerad: 3 Mars 2015, 08:55

Ann Ystén

Foto: Pressbild

Ann Ystén lämnar antimobbingsorganisationen Friends för den kreativa byrån Perfect Fools. Hon tillträder vd-tjänsten på byrån den 9 mars.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsAnn YsténLowe BrindforsFriendsDDBPatrick Gardner

Ann Ystén är utbildad civilekonom och kommer närmast från den ideella organisationen Friends där hon varit marknads- och kommunikationschef. Tidigare har hon bland annat varit vice vd på reklambyrån DDB och hon har lång erfarenhet från Lowe Brindfors – där hon arbetat med flera större varumärken.

– Jag har länge imponerats av Perfect Fools förmåga att leverera kundlösningar som kombinerar teknisk expertis med banbrytande kreativitet. Jag sett på jobb som Perfects Fools har levererat till sina internationella kunder bland annat adidas och Samsung som riktmärken på vart branschen är på väg, säger Ann Ystén i en kommentar.

Hon tar över vd-posten efter Patrick Gardner som grundat av byrån. Han lämnar sitt uppdrag för att uppfylla sin dröm om att åka ut och segla med sin familj.

– Jag lämnar Perfect Fools lycklig i vetskapen att vi har en god finansiell ställning, ett starkt och kompetent team som backas upp av hasan & partners. Vi har känt Ann i många år och planen är att hon och jag arbetar tillsammans fram till juni så att övergången blir så smidig som möjligt innan jag sätter segel, säger Patrick Gardner i ett pressmeddelande.

Perfect Fools har sin bas i Stockholm och Amsterdam – men har sina kunder utspridda runt om i världen. På kundlistan finns namn som adidas, Converse, Electrolux, H&M och Heineken.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.